Menu
søg

KV17: Se Socialdemokratiets kandidatliste i Aarhus

10-05-2017

Efter en to uger lang afstemningsperiode er resultatet af Socialdemokratiets kandidatliste til kommunalvalget nu klar. Hvad der allerede blev vedtaget for et år siden, er Aarhus’ borgmester, Jacob Bundsgaard, nummer et på listen og dermed Socialdemokratiets spidskandidat til valget.

”Vi er meget privilegerede ved at have Jacob Bundsgaard som spidskandidat. I flere år har han vist, at han er det eneste rigtige valg for Aarhus. Ved sidste valg fik Jacob Bundsgaard et rekordhøjt antal personlige stemmer, hvilket beviser, at aarhusianerne er enige,” siger Morten Pless, formand for Socialdemokratiet i Aarhus.

På de efterfølgende placeringer på kandidatlisten finder man nuværende gruppeformand, Camilla Fabricius, som nummer to, nuværende rådmand for Teknik og Miljø, Kristian Würtz som nummer tre og den unge næstformand for Frit Forum, Louise Lindskrog som nummer fire. På kandidatlisten er der i alt 22 kandidater, hvor 10 er nuværende byrådsmedlemmer.

”Vi har et yderste kompetent kandidatfelt bestående af udelukkende stærke navne. Det er en sand fornøjelse at kunne opstille både nye og erfarne kandidater. Når jeg kigger ned ad listen, tror jeg på, at Socialdemokratiet får et helt fantastisk valg, siger Morten Pless.

Socialdemokratiet benytter sig af sideordnet opstilling, hvilket betyder, at det er antallet af personlige stemmer ved selve valget, der afgør, om de forskellige kandidater kommer i byrådet.

Se hele listen her:

1. Jacob Bundsgaard
2. Camilla Fabricius
3. Kristian Würtz
4. Louise Lindskrog
5. Steen B. Andersen
6. Peder Udengaard
7. Anette Poulsen
8. Hüseyin Arac
9. Ango Winther
10. Lone Hindø
11. Michael Krogh Hansen
12. Anders Winnerskjold Konradsen
13. Philip Nordstrøm
14. Ali Nuur
15. Mahad Yussuf
16. Dorthe Borgkvist
17. Peter Bugge
18. Flemming Uldall
19. Liban Sabrie
20. Polly Bak Dutschke
21. Heino Hamborg Gudmundsen