Menu
søg

Aarhus og Los Angeles blev forenet i regnbuen

07-04-2017

I denne uge har Aarhus været vært for den kæmpe sportskonference SportAccord, der tiltrak op mod 2.000 gæster til byen. Og gæsterne var ikke hvem som helst. På konferencen, der er den største i Aarhus i 20 år, skulle Paris og Los Angeles nemlig præsentere deres bud på OL-værtsskabet i 2024. Det har betydet, at byerne har sendt store delegationer til Aarhus med prominente gæster. Blandt andet Los Angeles’ borgmester, Eric Garcetti, og Paris’ borgmester, Anne Hidalgo.

I søndags bød Aarhus-borgmester, Jacob Bundsgaard, Eric Garcetti velkommen og viste LA-borgmesteren rundt på Aarhus Rådhus. Derefter var der også tid til et visit på Aros og en rundtur i Olafur Eliassons berømte regnbue.

”Det var en fornøjelse at modtage min gode kollega fra Los Angeles. Ud over at jeg fik vist ham vores smukke by fra toppen af regnbuen, så fik vi også en god snak om et samarbejde om vandteknologi,” siger Jacob Bundsgaard.

Eric Garcetti var tydeligvis selv meget imponeret over sit besøg i Aarhus, der blev foreviget med billeder fra rådhuset og Aros på sine profiler på Facebook, Twitter og Instagram.

I onsdags tog Jacob Bundsgaard imod Anne Hidalgo på rådhuset.

Konferencen SportAccord er den største internationale konference i Aarhus i 20 år, og den har enorm værdi for byen, mener blandt andet direktør for VisitAarhus, Peer H. Kristensen.

”Hele byen arbejder sammen om at give konferencegæsterne en god oplevelse, og SportAccound Cenvention er en perfekt lejlighed til at demonstrere, at vi har konferencefaciliteter, attraktioner og gastronomi i international klasse,” udtalte turistdirektøren til Aarhus Stiftstidende.