Har du problemer med at læse mailen klik? her
 

Jacob Bundsgaard bliver næstformand for KL

Vores borgmester og politiske leder får nu endnu en kasket i form af næstformandsposten for Kommunernes Landsforening. Bundsgaard tiltræder som næstformand for KL efter Rødovre Borgmester, Erik Nielsen.

Jacob Bundsgaard er blevet udpeget som næstformand for KL i dag, men før sin nye post var borgmesteren formand for arbejdsmarkeds - og erhvervsudvalget. Bundsgaard ser frem til den nye post og udtrykker stor anerkendelse for det arbejde, som Erik Nielsen har udført som næstformand i KL på kommunernes vegne.

”Det er nogle store sko, jeg skal fylde. Men jeg vil gøre mit ypperste, og dagens indlæg fra finansminister Claus Hjort Frederiksen på Kommunaløkonomisk Forum viser i hvert fald, at der bliver nok at tage fat på i mit nye job. Der er ingen tvivl om, at Martin Damm og jeg skal være kampberedte, når vi skal til forhandlinger med finansministeren,” forklarer KL’s nye næstformand Jacob Bundsgaard.

Borgmesteren forklarer også, at kommunernes landsforening har en afgørende rolle at spille de kommende år ift. håndteringen af de problemer mange danske kommuner står overfor i den kommende tid.

"KL spiller en nøglerolle i løsningen af de store udfordringer, kommunerne står overfor. Helt aktuelt den flygtningesituation vi står i, hvor kommunerne forventes at løse en kæmpeopgave. Her er regeringen nødt til at bidrage og kompensere kommunerne for ekstraudgifterne" slutter Bundsgaard.


 
Støt og følg os på facebook

Socialdemokraterne i Aarhus Byråd er kommet på facebook. Støt og følg dine 13 byrådsmedlemmers arbejde for et helt Aarhus.

Klik ”synes godt om” og modtag løbende opdateringer fra din byrådsgruppe.

Du kan også støtte vores borgmester, Jacob Bundsgaard, på facebook.