Har du problemer med at læse mailen klik? her
 

Midtvejskampagne: Sammen om Aarhus

Der er nu gået snart 2 år siden sidste kommunalvalg, og der er nu 2 år til valget i 2017. Det markerer Borgmesteren og byrådsgruppen sammen i uge 47 & 48. Vi har brug for alle mænd og kvinder i kampagnen.

Borgmesteren og byrådsgruppen ønsker at markere, at der i november kun er to år til næste kommunalvalg. Det sker med en midtvejskampagne under overskriften: ’Sammen om Aarhus’. I den forbindelse er der planlagt en række aktiviteter, som skal løbe af stablen i uge 47 og 48. Med aktiviteterne ønsker borgmester Jacob Bundsgaard at udvikle ny måder at diskutere politik på. Derfor er en af aktiviteterne en stor fællesmiddag, hvor borgmesteren inviterer hele Aarhus til middag onsdag den 25. november kl. 18.00 i Turbinehallerne. Formålet med denne aften er, at den politiske samtale, som man kender fra det hjemlige middagsbord, udbredes til hele Aarhus. Visionen er netop, at den gode idé kan blomstre, når vi møder hinanden på tværs af alder, kultur og holdninger. Altså de gode ideer, som gør byen til et bedre sted at bo, et rarere sted at leve og fremkalder de smil, vi er så berømte for i Aarhus. Der vil komme mere information om dette arrangement løbende, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Der vil være rig mulighed for, at partiforeningerne kan deltage i denne midtvejskampagne. Partiforeningerne kan eksempelvis tage fat i deres lokale byrådsmedlemmer og lave et arrangement, som markerer, at vi socialdemokrater vil i dialog med borgerne. Derudover vil der fra centralt hold blive produceret en ’flyer’, som partiforeningerne kan få udleveret til at uddele i lokalområdet. Derudover vil der blive afholdt rosekampagne lørdag den 21. november fra 13-14.00.

For mere information kontakt:
Jacob Vinge, Kampagneleder
Tlf: 41 17 72 40
Mail: jacobvinge@me.com

eller

Karte Dyrholm, næstformand Socialdemokraterne i Aarhus
Tlf.: 20 99 91 24
Email: kartedyrholm@gmail.com 
Tre nye multihaller i Aarhus

Socialdemokraterne, Radikale Venstre og SF har lavet en aftale om tre nye multihaller i Aarhus Kommune.

Udmøntningen af skolestrukturforliget, ”Aftale om en holdbar skolestruktur i Aarhus Kommune” fra 2012, har salget af Vejlby- og Kolt-skole sikret kommunen et provenu, som nu kan geninvesteres til glæde for lokalsamfundet og folkeskolen. Socialdemokraterne har lavet en aftale med De Radikale og SF om at bruge en del af provenuet på at støtte tre nye multihalsprojekter i hhv. Mårslet, Harlev og Hjortshøj. Forligspartierne vil konkret bruge 4 mio. kr. på hver multihal.

Det glæder byrådsmedlem Anette Poulsen, læs om hvorfor her


 
Skoven vokser på Bispetorv

Skrevet af Steen B. Andersen

I disse dage plantes der 4-5 meter høje træer på Bispetorv i Aarhus. Aarhus er en dejlig by, men hvis der er noget, som mangler, er det endnu flere rekreative grønne områder. Derfor er vi i byrådsgruppen meget stolte over omdannelsen af Bispetorv. I stedet for kedelige p-pladser, får vi nu endnu et dejligt grønt område til gavn for byens borgere. Vores ambition har været at videreføre energien, som skoven på Store Torv under Festugen i 2010 gav til byrummet. Da skoven blev fjernet protesterede tusinder af aarhusianere på Facebook, og derfor er det nu glædeligt, at vi får en ny grøn oase. En oase, hvor unge som gamle kan slappe af og nyde den centrale del af byen.

Lær mere om omdannelsen af Bispetorv her


 
Penge fra skolesalg investeres i børn

Socialdemokraterne, SF og Radikale Venstre har indgået en aftale, som investerer i forbedringer af de fysiske rammer for børn med udviklingsforstyrrelser, støtter opførelsen af tre nye multihaller og motionsfremme i folkeskolerne.

Læs mere om vores nye tiltag her 
Støt og følg os på facebook

Socialdemokraterne i Aarhus Byråd er kommet på facebook. Støt og følg dine 13 byrådsmedlemmers arbejde for et helt Aarhus.

Klik ”synes godt om” og modtag løbende opdateringer fra din byrådsgruppe.

Du kan også støtte vores borgmester, Jacob Bundsgaard, på facebook.