Har du problemer med at læse mailen klik? her
 

Borgmesteren rykkede ind på Søndervangskolen

I denne uge har borgmesterkontoret på Rådhuset stået tomt. Ikke fordi borgmesteren har holdt fri, men fordi han i denne uge har flyttet sit skrivebord ud på Søndervangskolen.

Sidste år indtog han og ledelsessekretariatet Tilst og Gellerup, mens det i denne uge var Viby og nærmere betegnet Søndervangskolen, som husede borgmesteren. Borgmester Jacob Bundsgaard vil gerne gøre en indsats for at få et bedre kendskab til de enkelte bydele, så derfor er han glad for, at Søndervangskolen og beboerne i Viby har taget imod ham og hans stab med åbne arme.

”Det har været en rigtig god uge i Viby. Vi er blevet taget godt imod, og det er dejligt at komme ud og få fingeren på pulsen. Rosenhøj og Søndervangskolen er et dejligt sted, men selvfølgelig også et område, hvor der er udfordringer. Derfor er det godt som borgmester, at komme ud af
Rådhuset og opleve de enkelte områder på nært hold,” siger Jacob Bundsgaard.

I løbet af ugen har borgmesteren haft træffetid, så beboere, ansatte på skolen og de mange elever har haft mulighed for at stille spørgsmål, men også fortælle om hvordan det er at bo i området.

”Der er nogen, som bare vil fortælle, at de er rigtig glade for at bo her. Mens andre har kigget forbi med nogle ting, som de ikke synes fungerer, og som de synes, at jeg skal kende til som borgmester. Jeg har fået mange gode inputs i løbet af ugen, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg flytter mit kontor ud i byen,” afslutter Jacob Bundsgaard.


 
V og K forsøger at løbe fra aftale om Bispetorv

I den forgangne uge har der været en større debat om parkeringen på Bispetorv, efter at både de Konservative og Venstre forsøger at løbe fra en aftale, som byrådet indgik tilbage i 2012. De borgerliges aftalebrud irriterer den socialdemokratiske ordfører på sagen Steen B. Andersen.

Læs mere på her


 
Borgermøde: Fremtidens højhuse

Mandag den 1. december ønsker Aarhus Kommune at inddrage byens borgere samt de forskellige aktører i debatten om eventuelle fremtidige højhus-projekter i Aarhus. Socialdemokraternes gruppeformand og formand for Teknik og Miljø udvalget Camilla Fabricius opfordre alle medlemmer til at deltage.

Læs mere her


 
Støt og følg os på facebook

Socialdemokraterne i Aarhus Byråd er kommet på facebook. Støt og følg dine 14 byrådsmedlemmers arbejde for et helt Aarhus.

Klik ”synes godt om” og modtag løbende opdateringer fra din byrådsgruppe.

Du kan også støtte vores borgmester, Jacob Bundsgaard, på facebook.