Har du problemer med at læse mailen klik? her
 

JP angriber S for fravær

I de kommende dage bringer JP Aarhus et angreb på Socialdemokraterne i Aarhus byråd, for at have for meget fravær. Gruppeformand Camilla Fabricius beklager det høje fravær, men forklarer også, at flere socialdemokratiske byrådsmedlemmer bestrider andre tillidshverv for kommunen.

I løbet af den kommende uge bringer JP Aarhus en række historier, hvor det kan ses at flere socialdemokrater topper listen over mest fraværende til byråds- og udvalgsmøder i Aarhus Kommune. Socialdemokraternes gruppeformand Camilla Fabricius tager til genmæle:

"Vi beklager selvfølgeligt rigtig meget at vi ligger så højt, det ser bestemt ikke godt ud. Jeg er dog samtidig nødt til at understrege, at flere af vores byrådsmedlemmer bestrider en række andre tillidshverv i forbindelse med deres rolle som byrådsmedlem, og der kan være møder der overlapper. Det er ikke fordi socialdemokraterne ligger hjemme på sofaen, når der er møder. Vi knokler alle sammen benhårdt for Aarhus Kommune," siger Camilla Fabricius.

Hvis man har spørgsmål i forbindelse med JP Aarhus' artikel er man velkommen til at kontakte Gruppeformand Camilla Fabricius på: 23 38 19 90.Budget-processen starter

Borgmester Jacob Bundsgaard er nu kommet med et budget-udspil, som starter processen frem mod det endelige budget. Der bliver ikke lagt op til besparelser, men samtidig er der ikke råderum til yderligere investeringer.

Budget-processen er nu i gang. Borgmester Jacob Bundsgaard har fremlagt et budget forslag, som nu er til forhandling mellem partierne. Socialdemokraternes politiske ordfører Lotte Cederskjold ser frem til budget processen.

"Det er et rigtig godt udspil, hvor der ikke bliver lagt op til besparelser. Samtidig er rammen for budgettet at vi ikke har et yderligere råderum, så hvis der skal findes ekstra investeringer, så skal det være inden for den ramme der ligger nu," udtaler Lotte Cederskjold.


 
Støt og følg os på facebook

Socialdemokraterne i Aarhus Byråd er på facebook. Støt og følg dine 14 byrådsmedlemmers arbejde for et helt Aarhus.

Klik ”synes godt om” og modtag løbende opdateringer fra din byrådsgruppe.

Du kan også støtte vores borgmester Jacob Bundsgaard på facebook.