Har du problemer med at læse mailen klik? her
 

Brev til statsministeren og justitsministeren

Socialdemokraterne i Aarhus Kommune sendte onsdag et brev til statsminister Helle Thorning Schmidt, justitsminister Morten Bødskov og Socialdemokraternes hovedbestyrelse, hvor de appellerer til at gribe ind i Kenneth Iversen og hans kones ulykkelige udvisningssag.

Med brevet til partitoppen og ministrene bakker fællesledelsen op om Jacob Bundsgaards kamp for at hjælpe den udsatte familie.

Kenneth Iversen var ude for en alvorlig arbejdsulykke og kunne ikke genoptage sit arbejde. Han fulgte Aarhus Kommunes råd om at bruge sin revalidering til at videreuddanne sig, og fik efterfølgende arbejde som ingeniør på sin tidligere arbejdsplads. Han mødte sit livs kærlighed, og sammen fik de et lille barn. De har søgt om familiesammenføring, men er blevet afvist, fordi Kenneth Iversen har modtaget revalidering inden for de seneste 3 år.

Familien er ifølge Socialdemokraterne i Aarhus kommet i klemme i en lovgivning, der ikke er tilsigtet at skulle ramme en familie som Kenneth Iversens, der har gjort alt hvad samfundet kræver for at blive selvforsørgende oven på en arbejdsulykke.

Læs Socialdemokraterne i Aarhus Kommunes brev til Statsministeren og Justitsministeren her


 
Flere studie- og ungdomsboliger til Aarhus

Der skal ikke bare mere fart på opførelsen af studie- og ungdomsboliger, der skal også bygges dobbelt så mange som planlagt, hvis det står til Socialdemokraterne.

Læs videre på www.siak.dk 
Aarhus som kulturproducerende by

Med den nye kulturpolitik har Socialdemokraterne været med at sikre, at Aarhus fortsat er en by, der skaber kultur til gavn for alle byens borgere.

Læs mere på www.siak.dk 
Støt og følg os på facebook

Socialdemokraterne i Aarhus Byråd er kommet på facebook. Støt og følg dine 14 byrådsmedlemmers arbejde for et helt Aarhus.

Klik ”synes godt om” og modtag løbende opdateringer fra din byrådsgruppe.

Du kan også støtte vores borgmester, Jacob Bundsgaard, på facebook.