Har du problemer med at læse mailen klik? her
 

Status på budget: Alle partier er stadig med

Her kl. 0.30 er alle partier stadig med i budgetforhandlingerne. Der er kommet en række forskellige forslag på bordet, så borgmesteren tager nu en individuel runde med alle partierne

Socialdemokraterne har slået fast, at udgangspunktet for det endelige budget er de rammer, som blev udstykket i borgmesterens fremlagte udspil. Nu må forhandlingerne gå deres gang, hvor det vil vise sig hvilke partier der er villige til at tage ansvar.

Budgetforhandlingerne går godt og fremad for Socialdemokraterne, der ser ud til at få deres hovedprioriteringer igennem. Det drejer sig især om gældssaneringen af det sociale område, hvor man fjerner hele gælden på én gang. Derved sikres det sociale område en frisk start. Også beskæftigelsesområdet ser ud til at gå Socialdemokraternes vej, med en aktiv beskæftigelsesindsats, der især fokuserer på de unge arbejdsløse. Ligesom det også ser ud til at Aarhus med det nye budget kan få en ordentlig og sund implementering af den nye folkeskole reform. 
Støt og følg os på facebook

Socialdemokraterne i Aarhus Byråd er kommet på facebook. Støt og følg dine 14 byrådsmedlemmers arbejde for et helt Aarhus.

Klik ”synes godt om” og modtag løbende opdateringer fra din byrådsgruppe.

Du kan også støtte vores borgmester, Jacob Bundsgaard, på facebook.