Har du problemer med at læse mailen klik? her
 

Byrådsseminar i Ry

Sidst i august afholdte byrådsgruppen, Forretningsudvalget og inspirationsgruppeformændene det årlige byrådsseminar i Ry. Her blev linjerne for den forestående byrådsperiode lagt og det blev diskuteret hvordan vi binder partiorganisationen og byrådsgruppen bedre sammen.

Det blev til to dage med masser af diskussioner og socialt samvær da byrådsgruppen, Forretningsudvalget og inspirationsgruppeformændene tørnede sammen i Ry i slutningen af august.

Borgmester Jacob Bundsgaard startede med at give en analyse af hvordan det nye byråd er kommet i gang med byrådsperioden efter valget.

Derefter stod programmet på gruppediskussioner inden for de forskellige magistratsområder, om den socialdemokratiske linje ikke bare for det kommende år men for hele byrådsperioden. Inspirationsgruppeformændene fik her vigtige pointer med hjem til det videre arbejde i inspirationsgrupperne.

Endelig blev det diskuteret hvordan byrådsgruppen og partiorganisationen kan blive komplet bedre sammen. Her er inspirationsgrupperne helt afgørende. Forretningsudvalget vil derfor igangsætte en proces for at gøre inspirationsgrupperne mere åbne for interesserede partimedlemmer såvel som for hele byrådsgruppen.


 
Sammen mod madspild!

Hvordan sætter vi madspild på slankekur? Den 6. september kl. 12-16 afholder Stop Spild Af Mad i samarbejde med blandt andre Socialdemokraterne er debat arrangement på Aarhus Food Festival.
Læs mere om eventet,hvor Forsvarsminister Nicolai Wammen og Europa-Parlamentsmedlem Christel Schaldemose deltager, her.


 
Vær med til at gøre en forskel

Bliv indsamler for Røde Kors til den store Landsindsamling den 5. oktober, og vær med til at gøre en forskel. Socialdemokraterne opfordrer dig til at blive indsamler i et par timer, og gøre en forskel for verdens fattigste.

Læs mere om hvordan du bliver indsamler her.


 
Støt og følg os på facebook

Socialdemokraterne i Aarhus Byråd er på facebook. Støt og følg dine 14 byrådsmedlemmers arbejde for et helt Aarhus.

Klik ”synes godt om” og modtag løbende opdateringer fra din byrådsgruppe.

Du kan også støtte vores borgmester Jacob Bundsgaard på facebook.