Har du problemer med at læse mailen klik? her
 

Stigende børnetal glæder Socialdemokraterne

Nye befolkningsprognoser viser at den positive vækst i Aarhus vil fortsætte de kommende år, med flere børn i dagtilbud, skoler og fritidsinstitutioner til følge. Det er en udvikling der glæder Socialdemokraterne.

”Flere børn i Aarhus er godt nyt for fællesskabet. De nye generationer er jo dem, der skal være med til at sikre velfærd og velstand. Det er en meget positiv udvikling, som fint stemmer overens med kommunens overordnede mål om en stabil vækst i befolkningen frem mod 2030, og det kan jeg kun glæde mig over,” udtaler Børn- og Ungerådmand Kristian Würtz.

Det samlede befolkningstal ventes at stige, så der i 2017 er ca. 62.900 børn og unge fra 0–17 år i Aarhus Kommune. Væksten er særlig stærk blandt de alleryngste borgere. Frem mod 2017 ventes ca. 1500 flere 0-5-årige børn, så der i 2017 vil være ca. 23.400 0-5-årige, svarende til en stigning på 6,8 procent.


 
Færre aarhusianere sættes ud af deres bolig

Antallet af aarhusianere der sættes ud af deres lejlighed er faldet siden 2010. Der betyder, at færre lejere må forlade deres lejlighed, fordi de ikke kan betale huslejen. Det viser en opgørelse fra Domstolsstyrelsen. Det glæder politisk ordfører Lotte Cederskjold, som fremhæver arbejdet mellem kommunen og de lokale boligorganisationer.

Læs mere på www.siak.dk


 
Et slag for det gamle klokkespil på rådhuset

Socialdemokraterne håber at aarhusianerne fremover kommer til at få glæde af byens gamle klokkespil. Ved sidste byrådsmøde behandlede byrådet nemlig et forslag om at restaurere det gamle klokkespil. Der var bred opbakning til at sætte arbejdet i gang.

Læs mere på www.siak.dk


 
Støt og følg os på facebook

Socialdemokraterne i Aarhus Byråd er kommet på facebook. Støt og følg dine 14 byrådsmedlemmers arbejde for et helt Aarhus.

Klik ”synes godt om” og modtag løbende opdateringer fra din byrådsgruppe.

Du kan også støtte vores borgmester, Jacob Bundsgaard, på facebook.